Autosticker - Klein

In samenwerking met Studio Inge hebben we autostickers van #GedraagOw kunnen realiseren! Jullie zullen Studio Inge waarschijnlijk kennen van de Horster hundje stickers die op veel auto's te vinden zijn of van de Hôrs producten!

Formaat: 105*35

Deze sticker geschikt om te plakken op auto's, scooters of op de scootmobiel! Je kunt ze bij ons bestellen en ophalen, maar ze zijn ook rechtstreeks te koop in de winkel van Studio Inge!

Als u voor de optie ophalen kiest zullen we zo snel mogelijk contact met u opnemen via de mail over waar u de stickers kunt ophalen. Dit zal in Horst of America mogelijk zijn.

Let op: Als u dit product bij ons bestelt, zijn ze niet bij Inge op te halen! Alleen als u ze daar rechtstreeks koopt zijn ze bij Studio Inge te verkrijgen. De opbrengst van de stickers gaat volledig naar Stichting het Guus Janssen voetbaltoernooi.

Noot: Helaas zijn de verzendkosten voor deze stickers vrij hoog. Dit komt omdat we niet per product andere verzendkosten in rekening kunnen brengen. Dit is helaas niet anders, excuses voor het ongemak. U kunt beter kiezen voor de optie ophalen of  de sticker via Studio Inge kopen.

Aantal
€ 1,99

Bekijk alle producten